Aanbod:

Te Huur

Nieuwe Tiendweg 11A - unit 18

Krimpen aan den IJssel2922 EN

Reageer op dit object

Prijs

€ 1.725,00 per maand exclusief servicekosten en BTW

Adres

Nieuwe Tiendweg 11A - unit 18
2922 EN
Krimpen aan den IJssel

Omschrijving

Wij bieden een zeer luxueus afgewerkte kantoorruimte van circa 148 m² aan gelegen op de begane grond van Gebouw Kortland te Krimpen aan den IJssel.
De kantoorruimte is voorzien van meerdere kamers welke zijn voorzien van hoge glazen toegangsdeuren. Een tweetal kamers is tevens voorzien van een deels transparante scheidingsmuur met dubbel glas waarin luxaflex is verwerkt, waarmee zowel openheid als privacy te verkrijgen is. De gehele ruimte is voorzien van vloerbedekking, een inbouwplafond met diverse verlichtingsarmaturen en spots en zonwerende elektrische screens aan de buitenzijde. Het gehele gebouw is voorzien van topkoeling, wat een zeer continue binnenklimaat waarborgt. In de kantoorruimte bevindt zich een eigen pantry voorzien van een inbouwkoelkast en keukenboiler, alsmede twee archief-/opslagruimtes.

Gebouw Kortland is centraal gelegen, op een prominente locatie, in Krimpen aan den IJssel. Op de begane grond van dit verzamelgebouw bevinden zich een aantal bedrijven met een publieke functie, wat zorgt voor een levendige sfeer. In de fraaie entreehal zijn twee liften aanwezig waaronder een invalidenlift. Aan de achterzijde van het gebouw is een grote parkeerplaats waar men gratis kan parkeren.

Afmetingen:
Circa 148 m²

Opleveringsniveau:
- vloerbedekking;
- inbouwplafond met verlichtingsarmaturen en spots;
- zonwerende elektrische screens;
- topkoeling;
- pantry;
- vaste garderobekast;
- dames en herentoiletten. (i.c.m. met andere gebruikers)

Omgevingsinformatie:
Vanuit Rotterdam is het Gebouw Kortland in ca. 10 autominuten bereikbaar. Tevens bevindt zich op 5 minuten loopafstand het centrale busstation van Krimpen aan den IJssel.

Parkeervoorzieningen:
Ruim voldoende parkeergelegenheid aan de achterzijde van het gebouw.

Indeling:
Circa 148 m² verdeeld in drie kantoorruimtes, een pantry en twee archief-/opslagruimtes.

Bijzonderheden:
Betalingswijze:
De maandelijkse huurpenningen, eventuele servicekosten en omzetbelasting worden door de beheerder van de verhuurder geïncasseerd middels automatisch incasso.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en B.T.W.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur of indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is de huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurprijs:
€ 1.725,00 per maand exclusief BTW

Servicekosten:
€ 462,50 per maand exclusief BTW

Termijn:
Nader overeen te komen.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Van Herk Vastgoed

Rotterdamseweg 30B
2921 AP Krimpen a/d IJssel

+31(0)180 55 45 00

info@vanherkvastgoed.nl