Aanbod:

Te Huur

De Linie - unit 1 D

Capelle aan den IJssel2905 AX

Reageer op dit object

Prijs

€ 1.645,00 per maand, exclusief servicekosten en B.T.W.

Adres

De Linie - unit 1 D
2905 AX
Capelle aan den IJssel

Omschrijving

Op de 1e etage van het kantoorpand De Linie 1 bieden wij een kantoorruimte aan van circa 208 m², welke door middel van scheidingswanden is in te delen in meerdere ruimtes. De ruimte beschikt over een eigen pantry en topkoeling, wat ook in de zomer bijdraagt aan een aangenaam werkklimaat. Het kantoorpand is gunstig gelegen tussen de twee grootste winkelcentra van Capelle aan den IJssel en nabij het metrostation.

Diverse voorzieningen zoals:
• representatieve entree;
• dames- en herentoiletten op iedere verdieping;
• invalidentoilet;
• luxe personenlift;
• systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
• zonwering (zonzijde) door middel van screens ;
• verwarming middels radiatoren;
• pantry;
• topkoeling;
• voldoende gratis parkeerruimte op eigen terrein.

Locatiegegevens:
Het kantoorgebouw is uitstekend gelegen in het centrum van Capelle aan den IJssel met vele voorzieningen in het nabijgelegen winkelcentrum ‘’de Terp’’. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen door de ligging op loopafstand van metrostation ‘’de Terp’’. Het object is per auto goed bereikbaar met de rijkswegen A16 en A20 op circa 5 autominuten.

Huurprijs:
€ 2.990,00 per maand, exclusief B.T.W.

Huurtermijn:
In overleg. Flexibele huurtermijnen bespreekbaar.

Voorschot servicekosten:
€ 37,50 per m² per jaar, exclusief B.T.W

Betalingswijze:
De maandelijkse huurpenningen, eventuele servicekosten en omzetbelasting worden door de beheerder van de verhuurder geïncasseerd middels automatisch incasso.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en B.T.W.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur of indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is de huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te
‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Collegiale verhuur met De Mik Bedrijfshuisvesting.

Van Herk Vastgoed

Rotterdamseweg 30B
2921 AP Krimpen a/d IJssel

+31(0)180 55 45 00

info@vanherkvastgoed.nl