Aanbod:

Te Huur

Schinkelse Baan 3-5

Capelle aan den IJssel2908 LE

Reageer op dit object

Prijs

€ 13.500,00 per maand exclusief B.T.W.

Adres

Schinkelse Baan 3-5
2908 LE
Capelle aan den IJssel

Omschrijving

Winkelruimte met een luxe uitstraling en fraaie entree van totaal circa 2.451 m² verdeeld over een showroom op de begane grond van circa 1.543 m², een showroom op de eerste verdieping van circa 578 m² en een souterrain / magazijnruimte van circa 330 m². In het gebouw is een royale lift aanwezig die geschikt is voor zowel personen als goederen. Parkeren is mogelijk op het bijbehorende eigen parkeerterrein alsmede op de omliggende openbare parkeerplaatsen.

Indeling
Circa 1.543 m² showroom op de begane grond; (1.290 m2 + 253 m2)
Circa 578 m² showroom en/of kantoor op de 1e verdieping; (325 m2 + 253 m2)
Circa 330 m² souterrain / opslagruimte.

Voorzieningen
Het object wordt opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
• Centrale verwarming (stadsverwarming);
• Luchtbehandeling;
• Goederen / personenlift;
• Alarminstallatie;
• Brandmeldinstallatie;
• Rolluiken bij de entree;
• Brandvertragende rolluiken i.v.m. compartimentering;
• Kleine pantry;
• Dames- en herentoilet.

Locatiegegevens
Het object is gelegen op Capelle XL nabij de op- en afritten van de rijkswegen A16 en A20 (afrit 16), tevens is Capelle XL per openbaar vervoer goed bereikbaar. NS Station Alexander, bus/metro en trein, is op loopafstand en de halte van de buslijnen 175 en 190 zijn gelegen aan de rand van het bedrijventerrein.

Parkeervoorzieningen
Er zijn 20 parkeerplaatsen om het gebouw aanwezig. Deels op eigen terrein welke is voorzien van een slagboom en deels naast en voor het pand.

Huurprijs
€ 13.500,00 per maand exclusief B.T.W.

Voorschot servicekosten
Nader overeen te komen.

Huurtermijn
5 jaar + 5 optiejaren

Oplevering
In huidige staat per direct.

Zekerheidstelling
Door huurder zal een bankgarantie (volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken opgesteld in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Banken) worden afgegeven ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en omzetbelasting.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal B.T.W. in rekening worden gebracht. Indien B.T.W. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en eventueel aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Bestemming
Op 3 juli 2000 is het bestemmingsplan ‘Hoofdweg 1998’ vastgesteld. Welke op 14 september 2001 onherroepelijk is geworden. Schinkelse Baan 3 valt onder vak A (woonboulevard) van het plangebied. Vak A omvat diverse detailhandelsvestigingen in woonartikelen.
Momenteel zijn alle bedrijven in het blok bestemd als ‘Bedrijfsdoel-einden II’, voor bedrijven met een milieucategorie 1 tot en met 3. De aanwezige detailhandel is middels een vrijstelling van het bestemmingsplan Hoofdweg 1998 toegestaan. Daarbij werd als vereiste gesteld dat voor de detailhandel in meubelen en bouwmarkten een brancheonderzoek diende te worden uitgevoerd. De wens bestaat de grootschalige detailhandel (PDV) in de categorie ‘in en om het huis’ hier verder uit te breiden.

Algemeen
Deze vrijblijvende verhuurinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de
juistheid ervan kan door Van Herk Vastgoed geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.
De vermelde informatie, waaronder begrepen beschrijvingen, afmetingen, data e.d. zijn naar beste weten verstrekt.

De verhuur is collegiaal met De Mik Bedrijfshuisvesting B.V., Lichtenauerlaan 140 (Brainpark II), 3062 ME Rotterdam.

Van Herk Vastgoed

Rotterdamseweg 30B
2921 AP Krimpen a/d IJssel

+31(0)180 55 45 00

info@vanherkvastgoed.nl