Aanbod:

Te Huur

Nieuwe Tiendweg 11a - unit 3

Krimpen aan den IJssel2922 EN

Reageer op dit object

Prijs

€ 2.780,00 per maand exclusief servicekosten en B.T.W.

Adres

Nieuwe Tiendweg 11a - unit 3
2922 EN
Krimpen aan den IJssel

Omschrijving

Op goede zichtlocatie gelegen kantoorruimte van circa 278m². De kantoorruimte is gelegen op de begane grond en maakt onderdeel uit van het fraaie en luxe kantorenverzamelgebouw Kortland, gelegen in het centrum van Krimpen aan den IJssel.

De kantoorruimte is voor meerdere doeleinden geschikt. Naast kantoorruimte bevinden zich op de begane grond tevens een aantal bedrijven met een publieke functie, zoals een fysiotherapeut, een tandartsenpraktijk en een praktijk voor mondhygiëne.

Opleveringsniveau:
De ruimte is voorzien van de volgende voorzieningen:
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Verwarming middels radiatoren;
- Pantry;
- Topkoeling.

Omgevingsinformatie:
Gebouw Kortland is centraal gelegen, op een prominente locatie, in Krimpen aan den IJssel. Vanuit Rotterdam is het Gebouw Kortland in ca. 10 autominuten bereikbaar. Tevens bevindt zich op 5 minuten loopafstand het centrale busstation van Krimpen aan den IJssel. Direct voor de deur stoppen ook diverse buslijnen.

Parkeervoorzieningen:
Eigen groot parkeerterrein aan de achterzijde van het gebouw.

Indeling:
Circa 278m² kantoorruimte opgedeeld in diverse ruimten.

(Indeling is naar wens aan te passen.)
Bijzonderheden:
Betalingswijze:
De maandelijkse huurpenningen, eventuele servicekosten en omzetbelasting worden door de beheerder van de verhuurder geïncasseerd middels automatisch incasso.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en B.T.W.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur of indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is de huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurprijs:
€ 2.780,00 per maand exclusief servicekosten en B.T.W.

Servicekosten:
€ 619,00 per maand exclusief B.T.W.

Termijn:
In overleg.

Opleveringsdatum:
Per direct beschikbaar.

Van Herk Vastgoed

Rotterdamseweg 30B
2921 AP Krimpen a/d IJssel

+31(0)180 55 45 00

info@vanherkvastgoed.nl