Portfolio: Overzicht

Hieronder treft u een aantal objecten aan welke (deels of geheel) in eigendom zijn van Van Herk Vastgoed:

Ons actuele aanbod kunt u vinden op de website van onze verhuurder en beheerder Kortland Beheer B.V. via www.kortland.com

Appartementencomplex “Barbizonstate” te Capelle aan den IJssel

Barbizonplaats 1 t/m 81 te Capelle aan den IJssel. In dit fraaie complex zijn 42 woningen aangekocht voor de verhuur

Burgemeester Baumannlaan te Rotterdam

Burgemeester Baumanlaan 178 en 180 te Rotterdam. Kantoorpand van circa 2.000m² met eigen parkeerplaatsen. Nummer 178 is verhuurd aan de Politie Rotterdam en nummer 180 is verhuurd aan de Deelgemeente Overschie.

Burgemeester van der Willigenstraat 60-100 te Lekkerkerk

12 royale verhuurde 55plus appartementen gelegen in het centrum van Lekkerkerk nabij het winkelcentrum met in de onderbouw een apotheek en een dokterspraktijk.

“De Grensflat” te Schiedam

Rotterdamsedijk 3 t/m 191 te Schiedam. In dit markante flatgebouw gelegen op de grens van Schiedam en Rotterdam verhuren wij 20 appartementen en 2 commerciële ruimtes.

De Linie 1 te Capelle aan den IJssel

Kantoorgebouw van circa 1.500m² met eigen parkeerterrein. Centrale ligging in het centrum van Capelle aan den IJssel nabij winkelcentrum “De Terp” en het metrostation.

Fresiaveld te Nieuwerkerk aan den IJssel

Zes verhuurde royale eengezinswoningen gelegen aan de Fresiaveld te Nieuwerkerk aan den IJssel. Door de zeer centrale ligging nabij de op en afrit van de A20 zijn deze woningen vooral geliefd bij expats die werken in de stad maar willen wonen in een rustige omgeving.

Jacob Catsstraat 2-38 te Krimpen aan de Lek

Tien verhuurde woningen in het complex Jacob Catsstraat 2-38 te Krimpen aan de Lek. De fraaie woningen liggen in het centrum van Krimpen aan de Lek nabij het winkelcentrum. Geliefd complex bij zowel de jongeren als ouderen.

“Gebouw Kortland” te Krimpen aan den IJssel

Kantorenverzamelgebouw van 4.500m² gelegen in het centrum van Krimpen aan den IJssel. In dit verzamelgebouw zijn diverse bedrijven van groot tot klein gehuisvest.

Kiotoweg 70 / Vareseweg 135 te Rotterdam

Modern bedrijfspand bestaande uit circa 1.600m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 1.600m² kantoorruimte op de verdieping gelegen in Rotterdam Noordwest.

Lombardkade 1-7 te Rotterdam

Circa 900m² winkelruimte in het centrum van Rotterdam en verhuurd aan Action. In de onderbouw wordt gewerkt aan de realisatie van een parkeergarage voor circa 30m auto’s.

Mient 12A t/m 16C te Capelle aan den IJssel

Bedrijfscomplex bestaande uit acht geschakelde bedrijfshallen met kantoorruimtes gelegen in het centrum van Capelle aan den IJssel.

Winkelstrip Parkzoom te Krimpen aan den IJssel

Een aantal verhuurde winkels met bovenwoningen gelegen in het centrum van Krimpen aan den IJssel. De winkelstrip ligt op een steenworp afstand van hoofdwinkelcentrum Crimpenhof.

Prins van Oranje te Krimpen aan de Lek

Tien verhuurde woningen en 10 overdekte parkeerplaatsen deel uitmakend van dit fraaie appartementencomplex gelegen op de hoek van de Rijsdijk en de Hoofdstraat. Vrijwel alle woningen hebben uitzicht op rivier De Lek.

Schinkelsebaan 19 en 19A te Capelle aan den IJssel

Geheel gerenoveerd en in twee delen verhuurd bedrijfspand met grote kelder en eigen parkeerplaatsen gelegen aan de Hoofdweg te Capelle aan den IJssel.

Spoorhaven 88 te Berkel en Rodenrijs

Fraaie Kantoorruimte met eigen parkeerplaatsen gelegen tussen verschillende kantoorpanden op bedrijventerrein Spoorhaven te Berkel en Rodenrijs.

Strevelsweg 682 – 686 te Rotterdam

Kantoor/winkelruimte in de plint van het handelsgebouw te Rotterdam. Gunstig gelegen tegenover winkelcentrum Zuidplein en met voldoende parkeerplaatsen voor de deur.

Van ’t Hoffstraat 47 en 49 te Barendrecht

Van ’t Hoffstraat is verhuurd aan fastfoodrestaurant KFC. Gunstig gelegen op bedrijventerrein Reijerwaard te Barendrecht. Vanwege de enorme omzetgroei van de huidige KFC Barendrecht is door Van Herk Vastgoed op dezelfde locatie een geheel nieuwe KFC gebouwd.

Wilbertoord 305 -351 te Rotterdam

Zeer fraai appartementencomplex bestaande uit 24 verhuurde woningen gelegen in Rotterdam IJsselmonde. Gunstig gelegen nabij winkelcentrum Keizerswaard. Scholen en openbaar vervoer voor de deur.

Wormerhoek 2 te Capelle aan den IJssel

Kantoorgebouw van circa 1.100m² verdeeld over twee verdiepingen met eigen parkeerterrein. Geheel is verhuurd als kinderdagverblijf.

Zwarte Zee 28 te Maassluis

Vrijstaand bedrijfspand bestaande uit kantoorruimte verdeeld over twee verdiepingen en een bedrijfsruimte met hoge overheaddeur. Eigen parkeerplaatsen voor de deur. Momenteel in gebruik als opleidingscentrum ten behoeve van de muziekindustrie en hoogwaardige opnamestudio.

Codlea, Roemenië

Complex bestaande uit 58 verhuurde appartementen welke door ons compleet zijn gemoderniseerd en gesplitst in appartementsrechten.

Kompasstraat 26 te Capelle aan den IJssel

Bedrijfsgebouw gelegen op 1.260m² eigen grond bestaande uit 800m² bedrijfsruimte en een deels glazen dakopbouw met 100m² kantoorruimte gesitueerd op bedrijventerrein Capelle-West.

Koningin Wilhelminaplein 5 te Krimpen aan den IJssel

Een plek die iedereen in de Krimpenerwaard wel kent! Bedrijfspand bestaande uit 825m² kantoorruimte, 400m² bedrijfsruimte en 25 eigen parkeerplaatsen. De loods is verhuurd en het kantoorgedeelte wordt in delen verhuurd.

14 appartementen Nieuwe Tiendweg te Krimpen aan den IJssel

In aanbouw zijnde luxe appartementencomplex bestaande uit 12 royale appartementen en 2 penthouses gelegen aan de Nieuwe Tiendweg te Krimpen aan den IJssel naast Parochie H. Maria Koningin - De Bron. Oplevering april 2018.

Winkelcentrum Crimpenhof te Krimpen aan den IJssel

Diverse winkels gelegen in het zeer druk bezochte en grotendeels overdekte winkelcentrum “De Crimpenhof”. Het winkelcentrum bestrijkt een gebied van ruim 50.000 inwoners. De winkels bevinden zich centraal tegenover het horecaplein.

Golfbaan Crimpenerhout

Golfbaan Crimpenerhout is een begrip in de Krimpenerwaard. Het is een qualifying baan met de NGF B-status waar je als beginner en gevorderde golfer graag terug komt. De brasserie is een uitvalsbasis voor golfers en passanten die in de brasserie of via de fraaie toegangsbrug op het terras kunnen lunchen, borrelen of dineren.

Cypresbaan 32 te Capelle aan den IJssel

Keurig onderhouden en degelijk gebouwde bedrijfsruimte van circa 1.209 m² bestaande uit twee separate bouwdelen (bouwjaren 1990 en 1992) welke onderling geschakeld zijn. De bedrijfsruimte is verhuurd aan een noten en zuidvruchten groothandel.

Griendstraat 19 en 21 te Krimpen aan den IJssel

Twee moderne aaneengesloten bedrijfsruimtes bestaande uit een productieruimte, showroom, kantine en kantoor gelegen op een kleinschalig industrieterrein aan de rand van Krimpen aan den IJssel. Aangekocht middels een sale en lease back constructie

Schinkelsebaan 3-5, Capelle aan den IJssel

Winkelpand met een zeer luxe uitstraling en eigen parkeerplaatsen bestemd voor grootschalige detailhandel. Het pand is totaal circa 2.451 m² groot en bestaat uit een grote luxe showroom, magazijnruimte en kantoor en is gelegen op woonboulevard Capelle XL.

Van Herk Vastgoed

Rotterdamseweg 30B
2921 AP Krimpen a/d IJssel

+31(0)180 55 45 00

info@vanherkvastgoed.nl